Garagebox

De garagebox is een perfect alternatief voor een carport. Het is een soort van carport, maar dan met zijkanten én eenvoudig af te sluiten. Net zoals bij een carport heb je ook bij garageboxen meerdere mogelijkheden. De box zelf wordt uit metaal of beton gemaakt. Heel soms ook uit hout. We bekijken de prijzen en soorten.

Ontvang GRATIS offertes en advies

garagebox

Prijs garageboxen

Een metalen garagebox is over het algemeen goedkoper dan zijn betonnen broertje. Voor beiden beginnen de richtprijzen bij 10.000 tot 15.000 euro. Afhankelijk van extra’s, plaatsingskosten en afmetingen komt daar nog een meerprijs bij.

Bedenk wel dat garagepoorten ook heel veel geld kosten. Dit zit ook al in deze prijs verrekend. Om helemaal zeker te zijn van een prijs, raden we je aan om gratis en vrijblijvende offertes aan te vragen.

Metalen garagebox

De goedkoopste oplossing van de twee. Een metalen garagebox is licht, eenvoudig zelf te plaatsen, ijzersterk en heeft een lange levensduur. Het enige echte nadeel aan een metalen prefab garage is dat ze qua exterieur niet erg mooi zijn. Bij hevige hagel of regen kan het ook zijn dat de garage veel geluid maakt.

Afmetingen kunnen verschillen. Hier hangt een groot deel van de prijs vanaf. Gemiddeld kan je rekenen op een besparing van 30% in vergelijking met een gewone garage. In vergelijking met een carport ligt de prijs tussen 20% en 70% hoger. Reken zeker 10.000 tot 15.000 euro voor een metalen garagebox.

metalen garagebox

Betonnen garagebox

Een garagebox uit beton is een pak aantrekkelijker en mooier afgewerkt dan een metalen garagebox. Het beton wordt volledig gegoten, waardoor het geen nadelen heeft. Door te werken met gewapend beton, worden breuken en scheuren bijna volledig vermeden. Zo hebben dieven geen schijn van kans tegen een betonnen prefab garage.

Vraag advies op maat

Het nadeel is de extra prijs. Een betonnen garagebox is in vele gevallen arbeidsintensiever en dat zie je aan de prijs. Afhankelijk van de afmetingen, extra’s en plaatsingskost ligt de prijs van een betonnen garagebox toch wel een pak hoger dan de metalen box of de carport.

garagebox prijs

Vergelijk garageboxen

Via onderstaand formulier ontvang je gratis offertes van verschillende vakmannen. vergelijk prijzen en vind de beste optie. Advies nodig van experts? Ook dat kan via onderstaand formulier.

Gratis offertes
Volledig vrijblijvend
Erkende vakmannen uit uw buurt
Beschrijf uw project
1*. Wat is de geschatte oppervlakte (lengte x breedte) van de carport?
2*. Welke materialen zou u willen gebruiken voor uw carport?
3*. Welk type carport wenst u?
4*. Wanneer wilt u de carport laten plaatsen?
5. Beschrijving van uw project
6. Voeg foto's en/of bijlagen toe (Optioneel)
Uploaden
Uploading…
Done!
Error! .
Uw gegevens
Aangenaam!
Gelieve uw voornaam in te voeren
Leuke naam!
Gelieve uw familienaam in te voeren
Ziet er goed uit!
Vul een geldig e-mailadres in
Perfect, klaar voor verzending!
Vul een geldig telefoonnummer in
Genoteerd!
Voer een geldig adres in
Prima!
Voer een geldige postcode in
Goed gedaan!
Voer een geldige stad in
Door uw aanvraag in te dienen, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.