Carport met berging inspiratie

Een carport met berging biedt twee voordelen tegelijkertijd. De dienstbaarheid van de carport blijft behouden, maar tegelijkertijd wordt er ook een extra opbergruimte aan verbonden. Zo hoef je bijvoorbeeld geen apart tuinhuis meer zetten. Je kan je fiets, grasmaaier, tuingerij en nog veel meer nu ook kwijt in je carport.

Ontvang GRATIS offertes en advies

Er zijn heel wat mogelijkheden en hoe kunnen we die beter uitleggen dan aan de hand van foto’s? Hieronder vind je enkele mooie voorbeelden van een carport met berging.

Carport met berging
Carport met berging

Afbeelding links: Een moderne carport met berging. Aan de rechterzijde zijn kastjes gemaakt om tuingerei en werkkledij op te bergen. Aan de achterkant van de carport werd een kleine uitsparing gemaakt om grotere objecten kwijt te kunnen.

Ontvang gratis offertes

Afbeelding rechts: Een brede carport waar twee auto’s comfortabel onder kunnen schuilen. Aan de zijkant werd een klein tuinhuis toegevoegd die tegelijkertijd ook als steun voor de gehele constructie dient. De volledige overkapping is uit hout gemaakt, met metalen steunbalken.

carport met berging
Carport met berging

Afbeelding links: Een originele carport met berging die een driedubbele functie heeft! Rechts kan de auto worden verscholen tegen weer en wind, links werd een klein tuinhuis voorzien en door het breed uitstekende dak is het ook een kleine pergola geworden. Je ziet… Met een carport doe je nooit iets mis!

Afbeelding rechts: Een modernere carport. De carport bestaat uit een combinatie van aluminium en hout en maakt gebruik van lamellen in beide materialen.
De lamellen zijn vanop afstand niet doorkijkbaar en verluchten

carport met berging
carport met berging

Afbeelding links: Een kant en klaar bouwpakket uit hout met een paar extra toevoegingen. Aan de achterkant van de carport is een volwaardig tuinhuis toegevoegd. Zo vang je dus meteen twee vliegen in één klap en bespaar je tegelijkertijd ook nog wat ruimte.

Afbeelding rechts: Nog een houten carport, met het verschil dat deze op maat werd gemaakt. Dit eikenhouten bijgebouw biedt plaats aan twee auto’s en heeft in feite twee opbergruimtes.
Aan de linkerkant is een extra uitsparing gemaakt onder het hellende dag om hout onder te kunnen opslaan. Daarachter is nog een dichte ruimte waarin kleine spullen kunnen worden opgeborgen.
Aan de rechterkant van de carport is een veel grotere berging gemaakt, die zelf kan dienen als garage.

Gratis offertes
Volledig vrijblijvend
Erkende vakmannen uit uw buurt
Beschrijf uw project
1*. Wat is de geschatte oppervlakte (lengte x breedte) van de carport?
2*. Welke materialen zou u willen gebruiken voor uw carport?
3*. Welk type carport wenst u?
4*. Wanneer wilt u de carport laten plaatsen?
5. Beschrijving van uw project
6. Voeg foto's en/of bijlagen toe (Optioneel)
Uploaden
Uploading…
Done!
Error! .
Uw gegevens
Aangenaam!
Gelieve uw voornaam in te voeren
Leuke naam!
Gelieve uw familienaam in te voeren
Ziet er goed uit!
Vul een geldig e-mailadres in
Perfect, klaar voor verzending!
Vul een geldig telefoonnummer in
Genoteerd!
Voer een geldig adres in
Prima!
Voer een geldige postcode in
Goed gedaan!
Voer een geldige stad in
Door uw aanvraag in te dienen, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.