Carport met berging

Uiteraard heeft een carport al heel wat nut. Maar waarom zou je er niet enkele extra’s aan koppelen, zodat je carport nog veel nuttiger wordt?
In plaats van je carport enkel en alleen te gebruiken als schuilplaats voor je voertuig kan je er ook een handige berging aan (laten) bouwen, voor andere voorwerpen en rijtuigen onder te plaatsen.
Door te kiezen voor een carport met berging wordt een tuinhuis al gauw overbodig. En zó bespaar je ook al weer wat meer plek.

carport met berging

Mogelijkheden

Enerzijds kan je een carport kiezen die gewoon wat breder uitvalt dan een enkele of dubbele carport. Zo kan je aan de zijkant van de carport nog andere voorwerpen plaatsen, zoals fietsen, motorfietsen, tuingerei, …
Het enige probleem met deze eenvoudige oplossing van een carport met berging is wellicht dat het gerei niet erg veilig staat.
Aangezien een carport (in de meeste gevallen) open is, staat het gerei naast je wagen immers open en bloot en kunnen grijpgrage handen er gewoon mee aan de haal…

De beste en meestvoorkomende oplossing voor een carport met berging is om ook effectief een extra bijgebouw aan de carport te bouwen. Dit kan aan de zijkant of achterkant van de carport.
In sommige gevallen wordt de carport in feite omringd door een tuinhuis.
Het voordeel van zo’n berging is dat je die eenvoudig op slot kan doen én dat je er heel wat meer zaken in kwijt kan. Denk daarbij trouwens niet alleen aan fietsen, motorfietsen en tuingerei, maar ook aan houtblokken, grasmachines en andere zaken. Door zo’n aparte berging zorg je er ook voor dat je voertuig niet beschadigd kan worden doordat een voorwerp te dicht tegen de wagen wordt geplaatst of omvalt.

Qua materiaalkeuze heb je in de meeste gevallen de keuze tussen hout en een metaal zoals aluminium.
Vrijwel altijd wordt het materiaal waaruit de carport werd gemaakt ook gewoon doorgetrokken naar de opbergruimte.carport met berging prijs

Carport met berging prijs

De prijs van een gewone carport ligt vaak al ver uit elkaar. Bij een carport met een berging is dit vaak nog meer het geval.
Als je even rondkijkt op het internet kan je prijzen vinden die beginnen bij ongeveer 1500 euro. Deze prijzen lopen eenvoudig op tot 8000 euro, maar daar krijg je natuurlijk wel een heleboel meer voor terug.
De beste manier om een prijs te krijgen voor een carport met berging is door middel van prijzen te vergelijken.
Dat kan via onderstaande dienst. Deze is trouwens volledig gratis en vrijblijvend.

Naam + Voornaam

Straat + huisnummer

Postcode

Gemeente

Email adres

Telefoonnummer

Materiaal carport?

Beschrijf de uit te voeren werken zo gedetailleerd mogelijk.

De persoonlijke gegevens die je deelt worden door Carportinfo.be doorgestuurd naar externe bedrijven die jouw offerte zullen behandelen. Jouw persoonlijke gegevens zullen nooit voor andere doeleinden worden gebruikt. Wil je je aanvraag aanpassen, verwijderen of heb je vragen? Contacteer ons dan via [email protected] Lees hier meer over ons privacy beleid en onze gebruikersvoorwaarden.